rászólt a bántalmazóra

2018.03.28. 14:51

Állatkínzás Nagyesztergáron: szemtanút keres a rendőrség

A zirci rendőrök egy állatkínzás vétség miatt folytatott büntetőeljárásban keresik a cselekmény szemtanúját.

A Zirci Rendőrőrs állatkínzás vétség elkövetése miatt indított eljárást egy 58 éves nagyesztergári férfival szemben – írja a police.hu.

2018. február 9-én délután Nagyesztergár, Radnóti Miklós utcában a járdán egy kisméretű keverék kutyát bántalmazott egy 58 éves helyi férfi. A nyomozás adatai szerint az elkövető cselekményét látta egy gépkocsival arra közlekedő férfi, aki meg is állt a helyszínen és a járműből kiszállva szóvá tette a bántalmazó viselkedését, majd visszaült az autóba, és távozott. A folyamatban lévő nyomozásban szükségessé vált az ismeretlen személy tanúkénti kihallgatása.

A nyomozó hatóság kéri, hogy a bűncselekmény elkövetését észlelő férfi jelentkezzen a Zirci Rendőrőrsön személyesen, vagy a 88/593-840-es hívószámon, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, vagy a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!