teljes káosz

2019.01.28. 07:11

Jégpáncél a megye útjain: sorra csúsznak árokba a járművek

Kovács Erika, veol.hu

Fotó: Kovács Erika/Napló

FRISS: Újabb jármű csúszott árokba hétfőn délelőtt a jeges úton, a 8-ason Öskü és Várpalota között, tudtuk meg a katasztrófavédelemtől. A műszaki mentést a pétfürdői hivatásos tűzoltók végzik. Szintén az árokban állt meg egy kamion Ajka és Úrkút között, ahol a műszaki mentésnél az ajkai tűzoltók dolgoznak. Szerencsére mindkét baleset sérülés nélkül végződött. Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens azt közölte, hogy Szentgál, Úrkút és Ajka között lezárták az utat a forgalom elől.

A korábbi teljes útlezárást követően a 7308-as számú út Szentgál, Úrkút és Ajka közti szakaszán a forgalom rendőri irányítás mellett 11 óra 25 perckor félpályán megindult.

Árokba csúszott kamion Ajka-Pálmajornál
Fotó: Csetényi Károly/olvasó

KORÁBBAN TÖRTÉNT: Árokba hajtott egy kamion hétfő reggel a 8-as főútról, a Herend és Városlőd közötti szakaszon. A baleset helyszínére az ajkai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat – adja hírül a katasztrófavédelem.

Az első hírek szerint az eset során senki nem sérült meg.

Fotó: Kovács Erika/Napló

 

Fotó: Takácsné Matulka Viktória via vmeteo

A police.hu úgy tudja, eddig tisztázatlan körülmények között egy nyerges vontató 2019. január 28-án 5 óra 30 perckor a 8-as számú főút 74. kilométerszelvényében, Városlőd határában az árokba hajtott.

11:25 A kamion műszaki mentése befejeződött, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad.

Szintén hétfő reggel a 83-as főúton, Városlőd és Farkasgyepű között is árokba csúszott és az oldalára borult egy kisteherautó.

A katasztrófavédelemtől származik az információ, miszerint vasárnap is felborult két jármű a megye két településén.

A déli órákban Balatonfűzfőn, a Hegyalja utcában borult fel egy személyautó, a balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet. Az elsődleges információk szerint a gépkocsiban egy ember utazott, akit a mentők elláttak.

Vasárnap délután a 82-es főúton, Eplényben, a Veszprémi utcában borult fel egy autó. A balesethez a zirci önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!