felhívás

2019.01.04. 15:25

Baleset szemtanúit keresik az ajkai rendőrök

Az Ajkai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Fotó: rendőrség

Ajkán, az Ifjúság utca 15. szám előtt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. december 10-én 14 óra 16 perckor – adja hírül a police.hu.

Fotó: rendőrség

A nyomozás adatai szerint ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett Ajkán az Ifjúság utcában, a Sport utca irányából a Fő utca irányába. Haladása során az Ifjúság utca 15. szám előtt járműve bal oldalával elsodorta a tőle bal kéz felől szabályosan, a gyalogátkelőhelyen átkelő nőt, aki az ütközés következtében átesett a bal oldali forgalmi sávba, ahol a szemből érkező Skoda Fabia személygépkocsi szintén elsodorta. A Skoda vezetője a helyszínen megállt, míg a balesetet okozó járművezető a helyszínt a Fő utca irányába megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta. A gyalogos személy megsérült a baleset során.

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya kéri, hogy aki a fenti közúti közlekedési balesettel kapcsolatosan érdemleges információval rendelkezik jelentkezzen személyesen, munkaidőben az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán vagy hívja telefonon a nap 24 órájában elérhető a 88/500-990-es, illetve a107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, vagy a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!