gyorshajtásért kapcsolták le

2019.05.31. 10:40

Drogot találtak a fiatal nemesvámosi sofőrnél

A veszprémi nyomozók egy fiatal férfi ellen indítottak büntetőeljárást kábítószer birtoklása miatt.

A körzeti megbízottak 2019. május 29-én délben a 82-es számú főúton, Zirc belterületén intézkedtek egy sofőrrel szemben, aki autójával a megengedett 50 km/h helyett 62 km/h sebességgel közlekedett – írja a police.hu. A járőrök az elkövetett közlekedési szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki a férfival szemben, majd ruházat-, csomag- és járműátvizsgálást hajtottak végre, melynek során a sofőr táskájában alumíniumcsomagban kábítószergyanús növényi törmeléket találtak.

A 21 éves nemesvámosi lakost a rendőrök elfogták, mintavétel céljából a helyi orvosi ügyeletre, majd a megyeszékhelyi rendőrkapitányságra előállították. Az alkalmazott gyorsteszt THC tekintetében pozitív eredményt mutatott.

A veszprémi nyomozók a 21 éves nemesvámosi férfit gyanúsítottként hallgatták ki, a kábítószergyanús anyagot pedig lefoglalták tőle. A sofőrrel szemben kábítószer-birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!