szemtanúkat keres a rendőrség

2018.10.08. 12:55

Biciklist löktek fel Tapolcán – ki látta a balesetet?

A Tapolca belterületén történt közúti közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várják a rendőrök.

Fotó: illusztráció

A Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást – adja hírül a police.hu.

A nyomozás adatai szerint ismeretlen személy 2018. szeptember 28-án 11 óra körül közlekedett az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, szürkészöld színű személygépkocsival Tapolca belterületén, a Deák Ferenc utca irányából a Keszthelyi út irányába. Haladása során a gépjárművel hátulról fellökte az előtte haladó kerékpárost, aki a baleset következtében – az elsődleges orvosi szakvélemény alapján – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Tapolcai Rendőrkapitányság 06-87/413-322-es telefonszámán, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén vagy a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!