jutalmazták a legjobbakat

2017.12.21. 08:54

Diákok rajzolták le a rendőrség munkáját Devecseren

Jutalmazták a legszebb rajzokat, amelyre a Devecseri Rendőrörs írt ki pályázatot, mondta el Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Fotó: rendőrség

Az évek során hagyománnyá vált, hogy a Devecseri Rendőrőrs a járás diákjai részére rajzpályázatot ír ki különféle témakörökben. A „Rajzold le a rendőrség munkáját!” címmel kiírt rajzpályázat eredményhirdetését 2017. december 19-én tartották Devecserben, a rendőrörsnél. A meghirdetett pályázatra összesen 135 pályamunka érkezett, melyből 85 felső tagozatos és 50 alsó tagozatos diák adta le rajzát. Az alkotásokat külön korcsoportokban díjazták. A díjakat Szoboszlai Tibor rendőr alezredes, kapitányságvezető adta át a készítőknek.

Fotó: rendőrség

A díjazást követően a devecseri rendőrök a diákokat körbevezették a rendőrőrs épületében, az udvaron pedig kutyás bemutatót láthattak a gyerekek, majd megtekinthették a sebességmérő műszert működés közben, és Nemeshany Sárosfő-pusztára kirándultak kísérőikkel együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!