ittak és vezettek

2018.03.16. 10:02

Egy nap alatt öt ittas vezetőt fogtak Veszprém megyében

Az elmúlt 24 óra intézkedései.

police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt embert fogott el, őket ittas járművezetésen érték tetten. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

Veszprém belterületén egy segédmotor-kerékpárt vezető helyi férfi esetében, míg Zalaszegváron egy járművével közlekedő nemeskeresztúri férfi esetében alkalmazott alkoholszonda mutatott pozitív értéket 2018. március 15-én. Őket előállították mintavételre az illetékes rendőrkapitányságra. A veszprémi férfival szemben büntetőeljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt, a Zalaszegváron közlekedő nemeskeresztúri lakossal szemben a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.

Fentieken kívül a Balatonalmádi Rendőrkapitányság illetékességi területén három esetben intézkedtek a járőrök ittas járművezetés miatt, mindháromnál büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!