jó hír!

2019.04.19. 11:46

Megtalálták az Ajkán eltűnt férfit – kutyás kutató mentő bukkant a nyomára

Élve találták meg az eltűnt férfit pénteken, kora délután, és a körülményekhez képest jól van, de mentőt hívtak hozzá, értesültünk a magyarpolányi székhelyű Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítványtól.

Kovács Erika

Kulcsár Bárdosi Katalin Floyddal, a kétéves németjuhász mentőkutyával. Nagyon örültek, hogy élve találták meg az idős embert Fotó: Kulcsár József

Egyik tagjuk, Kulcsár Bárdosi Katalin Floyddal, a kétéves németjuhász mentőkutyával együtt látta meg az illetőt Kislőd külterületén, a vasúti töltésnél. Az idős ember arccal lefelé feküdt, és az ágak alatt bukkantak rá.

Kulcsár Bárdosi Katalin Floyddal, a kétéves németjuhász mentőkutyával. Nagyon örültek, hogy élve találták meg az idős embert
Fotó: Kulcsár József

Erről írunk korábban:

Eltűnt egy idős férfi Ajkán – nagy erőkkel keresik

Rendőrök, járőrkutyák, valamint polgárőrök és kutyás kutató-mentők keresik a 83 éves férfit Ajka és Városlőd között, aki április 18-án, délután ajkai otthonából ismeretlen helyre ment, tudtuk meg olvasónktól.

A hírt megerősítette a rendőrség, ahová a férfi eltűnését április 19-én, reggel jelentették be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!