járókelők segítettek

2019.02.23. 13:14

Erőszak a pápai parkolóban – Ütötte-rúgta ismerősét a kamasz fiú

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 16 éves külsővati fiatal ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai alapján egy 16 éves külsővati lakos 2018. december 6-án 15 óra körül az egyik pápai parkolóban szóváltásba keveredett egy ismerősével, akit több alkalommal megütött. Az ütések következtében földre eső sértettet a fiatalkorú ezután rugdosni kezdte, aminek két járókelő vetett véget és azonnal értesítették a rendőrséget. A járőrök a bántalmazót egy órán belül a pápai buszpályaudvaron fogták el, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra,és a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!