figyelmesen közlekedjünk!

2018.11.01. 10:11

Forgalmi dugók vannak a veszprémi temetőknél

Olvasóink jelezték, hogy csak lépésben lehet haladni a veszprémi temetők környékén, akkora forgalom van már délelőtt is, november elsején.

Kovács Erika

A rendőrség az egész megyében segíti a közlekedést

Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferens azt mondta, mindenszentek és halottak napja alkalmából a rendőrség az egész megyében közterület felügyelettel és a polgárőrséggel együtt segíti a közlekedést, irányítja a forgalmat.

Orsós Károly őrnagy (balról), Bartha Richard zászlós és Takács Zsolt főtörzszászlós, a Veszprémi Rendőr-kapitányságtól a helybeli, Vámosi úti temetőben és annak környékén segítette a közlekedést, figyelt a biztonságra november elsején. A Veszprém megyei rendőrök november 4-én, éjfélig fokozottan lesznek jelen a sírkerteknél a közterület felügyelet-, és a polgárőrség munkatársaival

A rendőrségi sajtós aláhúzta, mindenki ügyeljen a biztonságra közlekedésben és saját értékei tekintetében is. Tanácsolta, a temetőkhöz érkezők zárják be autóikat, húzzák fel az ablakokat, és a táskáikat maguk előtt tartva közlekedjenek a temetőkben. A sírokon pedig rövid időre se hagyjanak semmit felügyelet nélkül!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!