megállás nélkül továbbhajtott

2019.02.08. 18:38

Gyereket sodort el egy teherautó Pápán, segítséget kér a rendőrség

Nyomoz segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a Pápai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya, közölte Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Eszerint február 6-án, 8 óra körül Pápán, a Szabó Ervin utca 34. szám előtt egy 14 és egy 13 éves pápai fiatal át akart szaladni az úttesten, miközben a 13 éves fiút elsodorta a tőle jobbról, a Somlai út irányából érkező szürkéskék, zárt csomagterű, ismeretlen forgalmi rendszámú kisáruszállító teherautó. Emiatt a gyermek elesett, miközben fellökte társát is. A balesetben mindkét fiatal könnyebben megsérült, de a teherautó vezetője megállás nélkül továbbhajtott. A Pápai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki információval rendelkezik a balesetről, jelentkezzen a helyi rendőrség 06-89-313-153-as telefonszámán, vagy a névtelenül tegyen bejelentést az egész nap, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi telefonszámokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!