rendőrségi hírek

2019.12.30. 12:17

Halálos baleset, három ittas vezető – Mérlegen Veszprém megye elmúlt napja

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Fotó: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, továbbá egy személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három főt vett őrizetbe és egy embert fogott el. Három személyt állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A 7116-os számú úton, Enying irányából Balatonakarattya felé, Balatonfőkajár külterületén közlekedett egy férfi Jaguar típusú autóval 2019. december 29-én 17 óra 20 perckor. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett, majd a menetirány szerinti jobb oldali árokba sodródott, és ott egy csatornának ütközött.

Fotó: police.hu

A baleset következtében a járművezető könnyebb sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Balatonalmádi Rendőrkapitányság vizsgálja. - írja a police.hu.

A halálos balesetről részletesen is beszámoltunk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!