Rendőrségi

2012.10.09. 09:44

Húsz évre ítélték a brutális gyilkost

Jogerősen húsz év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt a 25 esztendős csorvási fiatalembert, aki 2011 nyarán brutálisan meggyilkolta 16 évvel idősebb nőismerősét.

MTI

A szobafestő-mázoló szakképesítésű, alkalmi munkákból élő Szabó Tamás és apja régebbről ismerte az italozó, partnereit gyakorta cserélgető nőt. 2011 augusztusában a két férfi és az asszony eldöntötte, hogy összeköltöznek. A nő többször a férfiaknál aludt, és bár mindketten próbáltak szexuális kapcsolatot létesíteni vele, végül ez elmaradt.
   
2011. augusztus 28-án este Gerendáson kocsmáztak, majd visszaindultak Csorvásra. Az apa elől kerékpározott, a fiú pedig, aki biciklijén vitte a nőt, messziről követte. Az asszony megkérdezte a vádlottól, nem akar-e vele „szexelni”. Meg is álltak egy bokros résznél, de a vádlottnak nem volt erekciója. A nő ekkor becsmérelni kezdte a férfit és az apját is, mire a vádlott feldühödött, fojtogatni kezdte, ököllel ütötte, többször fejbe rúgta. A csaknem kétméteres, kilencven kilós férfi többször ráugrott az alacsony, sovány nő fejére mellkasára és a hasára.
   
Miután a vádlott megbizonyosodott arról, hogy áldozata meghalt, kerékpárra ült, és hazaindult, majd később öngyilkosságot kísérelt meg.
   
A férfit - aki elismerte tettét, és bocsánatot kért az áldozat családjától meg a sajátjától is - a táblabíróság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt jogerősen húsz év fegyházra ítélte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!