haja szála sem görbült

2018.11.23. 13:32

Ittasan vezetett és felborult autójával egy 82 éves noszlopi férfi

Ittas járművezetés vétsége miatt indult büntetőeljárás egy 82 éves noszlopi lakos ellen, az Ajkai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Fotó: rendőrség

A police.hu információi szerint egy 82 éves noszlopi férfi 2018. augusztus 14-én 15 óra körül Nyirád felől tartott személygépkocsijával a 8-as számú főút irányába. Haladása során egy balra ívelő kanyarban járművével letért a jobb oldali útpadkára, majd a másik forgalmi sávba sodródott és felborult. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A helyszínre érkező járőrök az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholszondás vizsgálatot végeztek, mely pozitív eredménnyel zárult.

Fotó: rendőrség

A rendőrök a férfit előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában az ajkai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!