mindent elismert

2019.02.19. 08:16

Ivott, balesetet okozott, lelépett és még a barátnőjét is megütötte

Büntetőeljárás indult cserbenhagyás, ittas járművezetés és garázdaság miatt egy 54 éves mesztegnyői férfi ellen, tudtuk meg a rendőrségtől.

Kovács Erika

Fotó: rendőrség

A nyomozás szerint az 54 éves mesztegnyői férfi tavaly októberben Balatonakarattyán közlekedett, amikor egy táblánál nem adott elsőbbséget, ezért összeütközött egy másik autóval.

Fotó: rendőrség

Ezután anélkül hagyta el a helyszínt, hogy meggyőződött volna arról, hogy a másik járműben megsérült-e valaki. A férfi egy közeli földúton parkolta le autóját, és barátnőjével együtt gyalog indultak el. Útközben vitáztak, és a férfi többször megütötte a nőt.

A rendőrséget egy arra járó autós értesítette, majd a rendőrök egy panzióban fogták el a férfit, és előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítottként hallgatták ki, amikor a férfi elismerte a bűncselekményt, és azt is, hogy vezetés előtt ivott.

Ellene járművezetés ittas állapotban vétség, cserbenhagyás és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozást a balatonalmádi rendőrök befejezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!