tapolcán kapcsolták le

2018.05.09. 15:50

Alig tudott kiszállni a furgonból a sofőr, annyira el volt bódulva

A tapolcai rendőrök vádemelési javaslatot tettek egy 24 éves férfival szemben, közölte Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Fotó: police.hu

A járőrök 2017. szeptember 8-án 23 óra körül Tapolca belterületén állítottak meg egy kistehergépkocsit, és ellenőrizték a vezetőjét. Az igazoltatásnál a 24 éves helyi lakos alig tudott kiszállni a járműből és összefüggéstelenül beszélt.

A rendőrök a férfit előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, és a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A megküldött minták alapján az orvos szakértők a későbbiekben megállapították, hogy a sofőr bódult állapotban vezetett.

A gyanúsított ügyében bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a tapolcai rendőrök befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!