ismerőst, barátot fenyegettek

2018.11.30. 14:43

Két „erős” várpalotai férfi ellen is büntetőeljárás indult

Egyikük Ősiben, a másik Öskün nem bírt magával, mindketten rendőrkézre kerültek.

Egy 47 éves várpalotai férfi ellen garázdaság miatt indult büntetőeljárás – adja hírül a police.hu.

Egy állampolgár tett bejelentést a rendőrségre 2018. június 19-én 20 óra körül, hogy az ösküi szőlőhegyen található ingatlanjának kertkapuját egyik ismerőse rángatja, és egy vascsővel szándékosan megrongálta a kert megvilágítására szolgáló lámpát. Mindeközben folyamatosan fenyegette a sértettet és annak feleségét. A rendőrök a 47 éves várpalotai férfit garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Szintén a police.hu számol be arról, hogy egy 33 éves várpalotai férfi ellen súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. augusztus 5-én 20 óra körül, hogy Ősiben egy 33 éves helyi lakos váratlanul megjelent barátja családi házánál, majd egy szóváltást követően a sértettet több alkalommal megütötte. A bántalmazás következtében a férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A rendőrök a 33 éves ősi lakost súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!