súlyos sérüléseket szenvedtek

2019.04.17. 14:46

Két gyalogost is elütött a zebrán egy veszprémi nő

Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás egy 40 éves nő ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Fotó: rendőrség

Egy 40 éves helyi lakos személygépkocsival közlekedett 2018. november 14-én 7 óra 20 perc körül Veszprémben a Bajcsy-Zsilinszky utcában, a Vörösmarty tér felől az Almádi út irányába – olvasható a police.hu-n. Haladása során a Bajcsy-Zsilinszky utca 2. szám előtti útszakaszon lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelynél nem biztosított elsőbbséget a neki balról jobbra áthaladó két gyalogosnak, akiket a járműve elejével elütött. A baleset következtében mindkét gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: rendőrség

A 40 éves veszprémi sofőrt közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!