egy nap alatt

2019.02.14. 07:00

Két ittas sofőr is balesetet okozott Veszprémben

Egy nap alatt hat ittas járművezető bukott le rendőrségi ellenőrzésen, közülük kettő balesetet okozott, derült ki a rendőrség minapi tájékoztatójából.

police.hu

Fotó: rendőrség

Február 10-én történt az eset, amely sajnos nem egyedi. Eszerint Veszprémben, az Almádi úton közlekedett egy 19 éves fiatal egy Ford típusú személyautóval, amikor nekiütközött egy várakozó autónak. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Fotó: rendőrség

Nem sokkal később Veszprémben, a Pajta utcában egy 26 éves férfi Chevrolet típusú személyautójával a kereszteződésnél nem tudott megállni, így átcsúszott az Aranyoskút utcára, ahol egy ház kerítésének ütközött. A balesetben a sofőr és egyik utasa könnyebben megsérült.

Fotó: rendőrség

Mindkét balesetnél felmerült a gyanú, hogy a sofőrök ittasan közlekedtek. A két férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárást indítottak a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

A fentieken túl további négy olyan járművezető akadt fenn a rendőrségi ellenőrzésen aznap, akik a gyanú szerint szintén ittasan autóztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!