továbbra is számítanak a munkájukra

2019.02.26. 08:16

Két veszprémi tűzoltót köszöntöttek ötvenedik születésnapján

Ötvenedik születésnapjuk alkalmából vett át ajándéktárgyat két Veszprém megyei állománytag a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon a napokban.

Fotó: Jóri András/BM OKF

Az ünnepi rendezvényen az első tisztek eskütételét, a kinevezések és a hősies helytállásért járó főigazgatói elismerések átadását követően köszöntötték a kerek évfordulót ünneplő kollégákat is – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Fotó: Jóri András/BM OKF

Veszprém megyéből két állománytag vett részt az ünnepségen, akiket dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, főigazgató köszöntött. 50. születésnapja alkalmából ajándéktárgy elismerésben részesült Mekler László tűzoltó főtörzsőrmester, a veszprémi hivatásos tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetője és Somlai Lajos tűzoltó őrnagy, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletvezetője is.

Fotó: Jóri András/BM OKF

A főigazgató beszédében biztosította a kerek évfordulót ünneplőket arról, hogy továbbra is számít elkötelezett munkájukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!