mire kellett neki?

2018.02.21. 14:31

Komplett hadianyagraktárat találtak egy eplényi férfinál

A Veszprém megyei rendőrök vádemelési javaslattal zárták le a nyomozást egy 22 éves eplényi férfi ellen.

A police.hu számol be róla, hogy a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást egy 22 éves eplényi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi több mint négy éven keresztül robbantószereket és robbanóanyagokat gyűjtött, melyeket hazavitt, és a lakásában tárolt. A gyanúsított otthonában tartott házkutatás során a Veszprém megyei rendőrök közel 500 darab éles lőszert, mindegy 50 darab tüzérségi lövedéket, lőport, robbanóanyagokat – köztük TNT-t és pikrinsavat -, aknagránátokat, gyújtószerkezeteket és csappantyúkat foglaltak le.

Fotó: rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást a 22 éves eplényi férfival szemben, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!