Rendőrségi

2009.10.05. 08:30

Lövöldözés Kőbányán - Két afgán férfi meghalt

Budapest - Lezárta a rendőrség a kőbányai Kada utcának azt a részét, ahol a lövöldözés zajlott hétfő reggel - közölte Papp Péter, a BRFK sajtóügyeletese; az MTI még meg nem erősített értesülései szerint meghalt a támadás második áldozata is.

MTI

Papp Judit elmondta, hogy a lövöldözés Kőbányán, a Kada utca egyik családi házában történt. Az ügyeletes úgy tájékoztatott, hogy az áldozatok külföldi állampolgárok. Az MTI úgy értesült, hogy afgánokról van szó.

Papp Judit közlése szerint a két férfira a család többi tagja talált rá hétfő reggel a családi házban. 

Papp Péter elmondta, hogy a helyszínelés alatt - amely várhatóan estig elhúzódik - nem lehet autóval áthajtani a X. kerületi Kada utca azon részén, ahol a lövöldözés történt.

Az MTI úgy tudja, hogy a súlyosan sérült külföldi férfi meghalt, így már két halálos áldozata van a lövöldözésnek. Az MTI információját egyelőre nem erősítették meg.

Az Index információi szerint elszámolási vita áll a lövöldözés hátterében. Az internetes portál által megkérdezett szemtanú szerint az életveszélyes sérültet csak jóval a támadás után vitték el a mentők.

(Forrás: MTI/Index)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!