Rendőrségi

2016.02.23. 15:39

Megfenyegette az áruházi dolgozót, hogy megöli

A Veszprémi Járási Ügyészség zaklatás és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben - közölte Gulyás Ildikó főügyészségi szóvivő.

Napló-információ

A férfi 2015 tavaszán egy kisgépet vásárolt az egyik balatonfüredi áruházban, melyet azzal vitt vissza, hogy annak sem a javítását, sem a cseréjét nem kéri, a vételárat akarja visszakapni. Az áruház ügyfélszolgálati dolgozója értesítette a problémás termékekkel foglalkozó munkatársát, akinek megérkezésére az elkövetőnek várnia kellett. A vádlott a helyszínre érkező áruházi dolgozóval hangoskodni kezdett, s amikor próbálták csendre inteni, még indulatosabb lett. A férfi szidalmazta, trágár szavakkal illette, kirúgatással fenyegette a nőt. A szidalmazást akkor is folytatta, amikor az áruház vezetője az ügyfélszolgálatra ment és a vádlottól panaszának oka iránt érdeklődött. Az áruház vezetője kérte a vádlottat, ne kiabáljon, ha problémája van, azt írja be a panaszkönyvbe. Ő ordítva közölte, hogy nem kell neki a panaszkönyv, a sértettet pedig azzal fenyegette meg, hogy munka után megvárja és megöli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!