bűntény

2017.10.30. 11:24

Megloptak egy férfit: a pénze kellett, a táskáját kukába dobták

A tapolcai rendőrök lopás miatt indítottak büntetőeljárást egy kisapáti és egy tapolcai fiatallal szemben, közölte Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Fotó: Rendőrség

Egy budapesti férfi tett személyesen bejelentést a Tapolcai Rendőrkapitányságon, hogy 2017. október 23-án délután, hogy a helyi autóbusz-állomás váróterméből ismeretlen tettes ellopta a hátizsákját, melyben benne volt a mobiltelefonja, digitális fényképezőgépe, személyi okmányai, bankkártyája, illetve több, mint tízezer forint készpénz.

Fotó: Rendőrség

A nyomozók 24 órán belül beazonosították a két elkövetőt, egy 27 éves kisapáti férfit és egy 16 éves tapolcai lányt. Őket az egyenruhások 2017. október 24-én 11 óra körül otthonaikban igazoltatták, majd elfogták és előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra. A rendőrök az eltulajdonították táskát egy kukában találták meg, míg a fényképezőgépet a férfi házában foglalták le.

Fotó: Rendőrség

 

A gyanúsítottak a bűncselekménnyel közel háromszázezer forint értékű kárt okoztak a sértettnek. A két fiatal ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Tapolcai rendőrkapitányság bűnügyi osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!