pénztárca a konyhaasztalon

2019.04.08. 17:56

Munkaadójától lopott egy sümegi férfi – fél órán belül elfogták

Lopás vétség miatt indult büntetőeljárás egy 53 éves sümegi férfi ellen.

Fotó: police.hu

A police.hu információi szerint egy nemesgulácsi lakos tett bejelentést a rendőrségre 2019. április 6-án a kora esti órákban arról, hogy ismeretlen tettes bement a lakásába, és a konyhaasztalon lévő pénztárcájából több tízezer forint készpénzt tulajdonított el. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök a bejelentést követő fél órán belül Tapolca egyik utcájában igazoltatták a feltételezett elkövetőt, egy 53 éves sümegi lakost, aki korábban a sértettnél dolgozott. A férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett.

Az 53 éves sümegi férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon. A férfi a rendőri intézkedést megelőzően egyik családtagjának adta oda a lopott pénzt, amit a nyomozók a nála végzett házkutatás alkalmával megtaláltak, majd lefoglalták és hiánytalanul visszaadták a sértettnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!