ruhanemű, zseblámpa, villanyrezsó

2019.06.19. 16:00

Négy házba tört be Szentkirályszabadján – Három nap alatt elfogták

Kétrendbeli lopás és kétrendbeli lopás kísérlete miatt indult büntetőeljárás egy 51 éves szatymazi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

police.hu

Forrás: police.hu

Mint a rendőrségtől megtudtuk, szentkirályszabadjai hétvégiház-tulajdonosok tettek bejelentést a rendőrségre március 3-án, hogy az azt megelőző egy hét alatt egy ismeretlen négy ingatlanba is betört. Az elkövető három helyszínről ruhaneműt, kozmetikai cikkeket, zseblámpát és villanyrezsót lopott el, a negyedik betört ingatlanban pedig csak rongálási kár keletkezett.

A nyomozás során egy 51 éves szatymazi férfi került a rendőrség látókörébe, akit március 6-án a késő délutáni órákban Veszprém belterületén fogtak el a rendőrök, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették, és kihallgatták. Az elkövetővel szemben a nyomozó hatóság kétrendbeli lopás és kétrendbeli lopás kísérlete miatt folytatott nyomozást.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!