a balatontól a bakonyig

2018.08.19. 09:43

Négy ittas sofőrt kapcsoltak le a rendőrök egy nap alatt

A megye négy településén is jelzett a szonda szombaton.

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek – adja hírül a police.hu. Nyolc embert fogtak el, köztük négyet ittas járművezetésen értek tetten, további egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

Bakonynána belterületén egy személygépkocsit vezető helyi férfi esetében, míg Veszprémben egy járművével közlekedő helyi lakos esetében alkalmazott alkoholszonda mutatott pozitív értéket 2018. augusztus 18-án. Őket előállították mintavételre az illetékes rendőrkapitányságra. Mindkét férfival szemben büntetőeljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Fentieken kívül a Balatonalmádi Rendőrkapitányság illetékességi területén egy esetben intézkedtek a járőrök ittas járművezetés miatt. A mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki. A tapolcai rendőrök pedig további egy esetben intézkedtek ittas járművezetés miatt, büntetőeljárást kezdeményeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!