nagy sebességgel elhajtott

2019.01.13. 13:48

Nem állt meg a rendőri jelzésre, hazáig ment az ittas veszprémi nő

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 49 éves veszprémi nővel szemben folytattak.

police.hu

Az eljárás adatai alapján egy veszprémi nő 2018. október 31-én délelőtt személygépkocsival közlekedett a megyeszékhely belterületén, amikor a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság forgalomellenőrző járőrei igazoltatni akarták. A nő ezt észlelve, majd a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva gázt adott és nagy sebességgel elhajtott. A rendőrök követték a járművet, és útközben többször is megkísérelték megállítani. Végül a sofőr a lakása előtt állt meg, és a járőrök ott vonták intézkedés alá. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd a helyi kórházba.

A 49 éves nővel szemben ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!