A rendőrök előállították

2020.02.03. 16:00

Nem dolgozta le a közérdekű munkát az ugodi férfi

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Fotó: archív

Az elmúlt 24 órában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt személyt vett őrizetbe, hét embert fogott el, közülük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Hét személyt állítottak elő, köztük három főt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

A rendőrök Pápán, az Igal utcában igazoltattak egy 23 éves ugodi lakost 2020. február 2-án 10 órakor. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfival szemben a Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel nem dolgozta le a rá kiszabott közérdekű munkát. A törvényszék a büntetést elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg a körözött személy. A férfit a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Az információkat a police.hu oldal biztosította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!