állatkínzás

2019.08.01. 08:01

Összeveszett szomszédasszonyával, ezért megölte a kiscicáját a balatonfűzfői férfi

Állatkínzás miatt indult büntetőeljárás egy 45 éves balatonfűzfői férfi ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

police.hu

Forrás: pixabay.com

A nyomozás adatai alapján 2019. július 22-én a reggeli órákban egy állampolgár értesítette a rendőrséget, hogy balatonfűzfői családi házuk kertkapuja előtt találta meg elpusztult kiscicája tetemét. Elmondta továbbá, hogy a kisállat bundája vizes volt, ezért felmerült benne, hogy a házi kedvencüket bántották, és ez okozta a pusztulását. Az adatgyűjtés során a bejelentő szomszédja került a rendőrök látókörébe. A 45 éves férfit előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Az elkövető beismerte tettét, valamint elmondta azt is, hogy előző nap szóváltásba keveredett szomszédasszonyával, ezért ölte meg annak macskáját.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

(A nyitóképünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!