egy órán belül előállították

2018.06.26. 07:00

Robogót loptak a testvérek, a rendőrök elfogták őket

A zirci rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül előállították a helyi rendőrőrsre egy bűncselekmény elkövetőit, részletezte a történteket Kucsera Katalin megye rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Fotó: police.hu

Egy zirci üzletből érkezett bejelentés a rendőrségre 2018. június 23-án arról, hogy ismeretlenek egy közel kétszázezer forint értékű

elektromos kerékpárt loptak el a bolt elől. A kiérkező rendőrök hamarosan azonosították a járművet, és a szomszédos faluban elfogták, majd előállították a helyi rendőrőrsre a kerékpárral közlekedő zirci fiatalt a testvérével együtt.

A testvérpár gyanúsítottként történő kihallgatásakor elmondta, hogy az ellopott kerékpárt Zircről hozták el, egyikük azzal ment át az egyik szomszédos településre, míg a másik busszal érkezett oda. A nyomozók az elektromos kerékpárt lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának. A Veszprémi Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a két fiatallal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!