letörte az ablaktörlő lapátokat

2019.08.07. 07:44

Rongálással büntette a háza előtt parkoló autót egy badacsonytomaji férfi

Garázdaság és rongálás miatt indult büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon egy 57 éves badacsonytomaji férfi ellen.

Fotó: police.hu

Az eljárás adatai szerint 2019. augusztus 3-án este állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint Badacsonytomajon egy helyi lakos sérelmezte egy, az ingatlana előtt álló jármű parkolását – írja a police.hu. Ezt követően a háza közelében lévő vendéglátóhelyre ment, ahol hangosan kiabált – keresve a kocsi tulajdonosát – és fenyegetőzött, majd az autót több helyen megrongálta, letörte az ablaktörlő lapátokat. A kiérkező járőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap otthonában elfogták az 57 éves férfit, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra.

A badacsonytomaji lakost a nyomozók 2019. augusztus 4-én gyanúsítottként kihallgatták, ellene garázdaság és rongálás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!