nyolc napon túl gyógyuló sérülések

2019.01.07. 16:31

Súlyosan bántalmazta élettársát egy litéri férfi

Az utcán és a házuk udvarán is ütötte, rángatta élettársát egy litéri férfi, a nő olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba kellett szállítani.

Fotó: police.hu

A police.hu adja hírül, hogy egy 41 éves férfi 2018. március 14-én délután az utcán, majd házuk udvarán bántalmazta élettársát, megütötte és rángatta.

A kiérkező rendőrök a litéri lakost előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A sérült nőt a mentők kórházba szállították. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a sértett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A litéri lakos ellen súlyos testi sértés bűntett és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!