szeméremsértés

2018.03.04. 17:16

Nőknek mutogatta magát a badacsonytomaji férfi

Eddig már kétszer is büntették szeméremsértés miatt azt a férfit, akit legutóbbi „mutatványáért” felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek.

Mátételki András

A badacsonytomaji H. Gy.-t korábban súlyos testi sértésért is elítélték, akkor letöltendő szabadságvesztést kapott. Az 53 éves férfi tavaly január középén a befagyott Balatonon motorozott, majd a kora délutáni órákban egyszerűen letolta a nadrágját bokáig, majd önkielégítést végzett. Tőle csupán 20-25 méterre tartózkodott két nő, akik gyorsan elfordultak, amikor meglátták, hogy mit tesz az „illetlen” férfi. Egyikük értesítette a rendőröket, akik rövidesen megjelentek a parton, és felszólították a vádlottat, hogy igazolja magát. H. Gy. azonban elfutott előlük, meg sem állt hazáig. Otthon átöltözött, majd visszament a tópartra, ahol a járőrök elszámoltatták. A bíróságon is azzal védekezett, hogy ő valójában a nagydolgát akarta elvégezni, amikor letolta a nadrágját. Mondanivalója nem tűnt túl hitelesnek, mert a bíróság meglátása szerint elbújhatott volna a kíváncsi szemek elől a közeli nádasban.

A Tapolcai Járásbíróság szeméremsértés vétsége miatt a férfit négy évre felfüggesztett egy év börtönre ítélte, amit a törvényszék helyben- hagyott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!