Többször megszúrta élettársát

2018.11.14. 11:49

Szőci emberölési kísérlet: elrendelték a gyanúsított letartóztatását (frissítve)

A Veszprém Megyei Főügyészség a letartóztatását indítványozta annak a 27 éves férfinak, aki 2018. november 11-én délután Szőcön többször megszúrta az élettársát – tudtuk meg Gulyás Ildikó megyei főügyészségi szóvivőtől.

Kovács Erika

Fotó: rendőrség

Az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének kísérlete miatt folytat nyomozást, amelynek adatai alapján az elkövető megalapozottan gyanúsítható, hogy ittas állapotban, egy nagyobb pengehosszúságú késsel többször megszúrta az élettársát.

A helyszínen tartózkodók a történteket látva azonnal közbeléptek, így a gyanúsított utolsó szúró mozdulatai már nem érték el a sértettet, aki a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nyomozási bíró az ügyészi indítványnak helyt adott, és végzésében megállapította, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a szökésétől, elrejtőzésétől, a bizonyítás megnehezítésétől és bűnismétlés veszélyétől is tartani kellene.

Korábbi cikkeink a történtekről:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!