ügyészség előtt az ügy

2019.05.07. 11:30

Várpalotai kettős gyilkosság: befejezte a nyomozást a rendőrség

Befejezte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást, amit egy 40 éves berhidai férfival szemben folytatott, közölte a rendőrség.

Kovács Erika

Forrás: rendőrség

A 40 éves férfival szemben több ember, valamint tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt – igazságügyi szakértők bevonásával – folytatott nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon befejezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Fotó: rendőrség

A rendőrség emlékeztetett, bejelentés érkezett a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központjába 2018. szeptember 28-án 10 óra 50 perckor, hogy egy fiatal nő és egy gyermek holttestét találták meg Várpalotán, az inotai városrészen. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 22 éves nő és kétéves kisfia bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók a helyszíni szemlén minden nyomot rögzítettek, tárgyi bizonyítékokat gyűjtöttek, felkutatták a tanúkat. Így a rendőrök a bejelentés után négy órán belül elfogták a nő és gyermeke megölésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves berhidai férfit. Előállították a Várpalotai Rendőr-kapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. Kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság 2018. szeptember 30-án elrendelt.

Fotó: rendőrség

A történtekről korábban egyebek mellett megírtuk, Polgár Péter, a gyanúsított védője azt mondta, védence beismerte, majd később tagadta tettét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!