jelentkezzen, aki látta!

2017.10.19. 15:09

Figyelmetlenül tolatott, keresi a rendőrség

Egy közlekedési baleset miatt kérik az az ajkai rendőrök a lakosság segítségét.

Fotó: rendőrség

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya eljárást indított egy anyagi káros közúti közlekedési baleset miatt -írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. október 11-én 10 óra 44 perckor Ajka, Hársfa utcában a Tóbereki üzletház irányából a Lidl parkoló irányába ismeretlen személy hátramenetet végzett egy Mazda tehergépkocsival, melynek során a bal hátsó sarkával az úttest jobb szélén szabályosan parkoló, Renault személygépkocsi bal első ajtajának ütközött és adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

Fotó: rendőrség

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya kéri, hogy aki a fenti cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!