Kézilabda

2011.01.26. 19:28

Második hely az emléktornán

Pápa - A házigazda Bakonyerdő Pápa NB II-es férfi kézilabda együttese saját rendezésű Horváth Károly emléktornáján a második helyen végzett.

B. Virág Rita

A Bakonyerdő Pápa immáron második alkalommal tisztelgett emléktornával a két éve elhunyt Horváth Károly sportvezető előtt.

Az idén a kupára összesen hat együttes fogadta el a meghívást, amelyek két csoportra osztva körmérkőzésekkel kezdték a küzdelmeket. Ezután az azonos helyezettek találkoztak a fináléban, a bronzmeccsen, és az 5-6. helyről döntő mérkőzésen.

A hazaiak az A jelű trióban előbb egy góllal felülmúlták a Tatai HAC ifi csapatát (21:20), majd ikszeltek a MAFC-ASI DSE-vel (18:18), így a fináléba jutottak.

A másik ágon a Budapesti Honvéd előbb magabiztosan verte a Balatonboglár SC-t 26:15-re, majd az MKB Veszprém II-t 26:24-re.

Az 5. helyért aztán a MAFC 21:16-ra megverte a balatonbogláriakat. A bronzmeccsen a Tata 20:17-re nyert az MKB II ellen, majd a döntőben a Honvéd szoros meccsen 21:20-as sikerrel megszerezte a tornagyőzelmet a Bakonyerdő előtt.

A gólkirály 17 találattal a tatai Hegedűs Márk lett. Legjobb kapusnak Kundermann Pétert (MAFC), mezőnyjátékosnak Golenya Gábort (Balatonboglár) választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!