Kézilabda

2011.02.10. 16:27

Nagy László döntött, Mocsai csalódott

Budapest - Nagy László nem kíván a magyar férfi kézilabda-válogatottban szerepelni. Nagy kár, hogy egy olyan játékos, mint Nagy László kikerül a világ kézilabdázásából - mondta Mocsai.

Munkatársainktól/MTI

Az FC Barcelona átlövője csütörtökön értesítette a magyar szövetséget (MKSZ), Sinka László elnököt, valamint az eddig vele tárgyaló testület tagjait. "A mai napon, február 10-én jelzem, nem kívánok szerepelni a válogatottban! Üdvözlettel: Nagy László." - írta üzenetében. A közlést tudomásul véve az MKSZ lezártnak tekinti az ügyet.

Mocsai Lajos szövetségi kapitányt egy televíziós felvétel után értük utol telefonon.

- A szövetség vezetői határozott választ vártak a játékostól, ami most meg is érkezett, röviden, indoklás nélkül. Nagy kár, hogy egy olyan játékos, mint Nagy László kikerül a világ kézilabdázásából. A feleségét arról hallottam nyilatkozni, hogy Laci nem lesz spanyol válogatott sem. Szuverén joga eldönteni, hogy akar-e szerepelni válogatottban, ha úgy érzi, hogy harminc esztendősen már sok neki a kétfrontos teljesítés, azt el kell fogadnunk. Ha a jövőben mégis játszik a spanyol nemzeti csapatban, az nekem személy szerint óriási csalódás lesz. Akkor felesleges volt az elmúlt időszakban végzett egyeztető munka, akkor becsapott bennünket - nyilatkozta a Naplónak a veszprémi szakember, aki hozzátette: a magyar válogatott a jövőben a döntés figyelembevételével és elfogadásával folytatja a munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!