Kézilabda

2012.07.04. 16:28

Dolgozik a kézis vezetőség

Balatonfüred - A Balatonfüredi KSE vezetősége a nyári szünetben sem tétlenkedik, már a következő bajnoki szezon csapatának összeállításán fáradoznak.

Novothny Ottó

Csima László a klub elnöke folyamatosan tárgyal a kézilabdásokkal.
Szabó Tamás, Németh László és Zdolik Bence kivételével a teljes keretnek lejárt a szerződése, ami nyilván nehéz feladat elé állította a csapat irányítóit.
Nem sikerült egyezségre jutni a Várpalotán védő Szász Gergő Zsolttal, illetve Alexander Ivanovval. Mellettük Maxim Butenkoval már korábban szerződést bontottak a Balaton-partiak, a többiek viszont elfogadták a BKSE ajánlatát. Az biztos, hogy Yassine Benmiloud a következő szezonban is orosházi színekben  szerepel kölcsönben.



Érdekesség, hogy a fürediek a bajnoki aranyérmet szerzett junior társulatból több játékossal profi szerződést kötöttek. Bánhidi Bence, Hornyák Péter, Gerdán Tibor esetében már megegyeztek a felek, míg Bóka Bendegúz és Nagy Dániel esetében csak az aláírás hiányzik a papírról. Ugyanakkor Kemény Lászlóval és Szöllősi Balázzsal folytatják a kérdések tisztázását, míg Pulay Gábor (családi okok) és Székely Kristóf (tanulmányi okok) miatt távozik. Érkezett viszont a PLER-től Faluvégi Rudolf, illetve más fiatalokkal is tárgyalnak még.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!