Kézilabda

2013.03.07. 10:55

Újabb akadályt győztek le

Sikert sikerre halmoz a Motax Pápa női kézilabda csapata.

Polgár Tibor

Az őszi szezont veretlenül zárták, azóta is töretlenül menetelnek. Első helyen állnak a megyei bajnokságban. Tavaly nyáron számos változás következett be a csapat összetételében, s mára összeszokottá vált a gárda. Ennek is köszönhető, hogy a hét végén újabb trófeát gyűjtöttek be Ikerváron: 19:29-re győzték le a hazai együttest.

 


Sikeresen menetel előre a Motax női kézi csapata (Fotó: Zöldi Ferenc)


A tizenharmadik győzelemnek nagy jelentősége volt, a lányok nem babonásak, és átlövők nélkül is megnyerték a mérkőzést. Mint azt Zöldi Ferenc egyesületi elnök elmondta, a felkészülési tornák is jól sikerültek, az Ősz kupáról ezüstöt hoztak, a nyirádi Mikulás tornán pedig a megyei csapatok között szerezték meg a második helyet. Zöldi Ferenc kiemelte a lelkes hozzáállást, véleménye szerint ennek köszönhető a csapat első helye a megyei bajnokságban. Persze a sikerhez jó kapus is kell, továbbá kiemelhető Széll Anna és Fülöp Petra játéka, aki tizenegy góllal járult hozzá az utolsó győzelemhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!