Kézilabda

2014.04.13. 10:10

Papírforma eredmény a Veszprém-Eger mérkőzésen

Veszprém - Az NB I-es női kézilabda bajnokságban a kiesés ellen harcoló veszprémi együttes magabiztosan győzte le az Egert és ezzel érvényesítette a papírformát.

Novothny Ottó

Veszprém - Eger

39:24 (21:13)

Veszprém, 100 néző. V.: Őri, Szalai. VBKC: Szemerey - Pelczéder 1, Tóth G. 7, Takács 1, Kurucz 6, Planéta 10(6), Hajtai 2. Csere: Pásztor (kapus), Horváth 1, Tóth E. 6(1), Kiskartali 5, Gulyás, Kokas. Edző: Róth Kálmán. Eger: Ferenczi - Hárs 2, Molnár 2, Gyimesi 1, Bárány 3, Sári 8(2), Petrovics 4. Csere: Fekete (kapus), Balázs, Héjjasd 2, Gaskova, Bárkai, Benedek 1, Németh 1, Todorovic. Edző: Herczeg Béla.

Kiállítás: 6, ill. 10 perc.

Hétméteresek: 8/6, ill. 2/2.

A hazaiak kezdtek jobban, ám a 6. percben egyenlített az Eger, 2:2. Ezt követően a Veszprém egyértelműsítette az esélyeket, 8. perc, 8:3. A félidőben már eldőlt a találkozó, majd szünet után a házigazdák szervezett játékkal folyamatosan távol tartották maguktól riválisukat.

A 9-12. helyért a rájátszásban a Debrecennek 8, a Veszprémnek 7, az MTK-nak 2, az Egernek 1 pontja van három fordulóval a bajnokság vége előtt.

Róth Kálmán: - Ilyen mérkőzésre számítottam. A lőtt gólok számával elégedett vagyok, a kapott találatokat viszont kissé sokallom.

Herczeg Gyula: - A két csapat játékosai egy korosztályból jöttek, de teljesen más dimenzióban kézilabdáznak. Számunkra remek felkészülést nyújtott ez a meccs a folytatásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!