Kézilabda

2014.11.18. 16:05

Idegenben nyert rangadót a KK Ajka

Tovább menetel a Veszprémi Egyetem SC NB II-es férfi kézilabda együttese, de az Ajka sem panaszkodhat, hiszen idegenben nyert rangadót.

B. Virág Rita

A férfi kézilabda NB II-ben továbbra is száz százalékos mérleggel vezeti az észak-nyugati csoport tabelláját a Veszprémi Egyetem SC, 16 ponttal, míg a második helyen a Le Belier KK Ajka áll 14 egységgel.

Eredmények: Hort SE_ MKB-MVM Veszprém II 28:27 (18:9). Legjobb dobók: Csirke 8, Füle 5, Vas 4, Sótonyi Á. 3. Ellentétes félidők után hiába hajtott a fiatal Veszprém, a döntetlent már nem tudta kiküzdeni.

KSE Tarján -Veszprémi Egyetem SC 29:36 (13:20). Legjobb dobók: Pásztor 10, Kovács 5, Szobol 5. Már tizennégy gól is volt a két fél között a különbség, ám az egyetemisták eltékozolták előnyüket, a győzelmükhöz azonban kétség sem férhetett.

Pápa -Mór 21:19 (9:9). Szoros meccsen aratott értékes sikert a Pápa.

Szentgotthárd -KK Ajka 24:30 (11:15). Legjobb dobók: Zeitler 7, Rozmán 6, Meiczinger 5.

A két dobogós helyet elfoglaló csapatok rangadóját végig kézben tartotta az Ajka. Poór Tamás tanítványai tartalékos összeállításban is meggyőző játékkal, biztosan verték a Szentgotthárdot.

Az NB II-es női bajnokságban a Veszprémi Egyetem SC alakulata szabadnapos volt. A másik megyei együttes a Tapolca VSE ellenben játszott, és újabb nagy verésbe szaladt bele. Eredmény: Körmend Tapolca 32:12 (17:6).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!