Fazekas Nándor visszavonul

2020.04.01. 14:45

A korábbi válogatott kapus sérülése után már nem tér vissza a pályára

A visszavonulás mellett döntött Fazekas Nándor, a Balatonfüredi KSE kapusa. A 43 éves kézilabdázó ebben a szezonban több meccset is kihagyott sérülés miatt, nemrég megműtötték.

Horváth Gábor

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fazekas Nándor több, mint kétszáz alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, amellyel kétszer is olimpiai negyedik lett.

A kecskeméti származású hálóőr a veszprémi csapat színeiben lett országosan ismert sportoló, a bakonyiakkal 11 alkalommal szerzett bajnoki címet, 2002-ben tagja volt a Bajnokok Ligája döntőt játszó alakulatnak. Játszott Németországban és Katarban is, 2015-ben igazolt a Balatonfüredi KSE-éhez.

– Már a téli szünetben eldöntöttem, hogy befejezem, úgy érzem, eljött az idő. Lehetne még húzni-halasztani a visszavonulást, de nincs értelme, ideje átadni a helyet a fiataloknak – nyilatkozta a Naplónak Fazekas Nándor, akivel hamarosan hosszabb írásban is foglalkozunk lapunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!