Férfi kézilabda NB I

2020.12.17. 12:38

Az ősi riválissal csapnak össze csütörtökön a veszprémiek

A csütörtöki Szeged–Veszprém férfi kézilabda NB I-es mérkőzés más lesz, mint eddig, a két csapat majd’ negyvenéves közös története során sosem játszott még nézők nélkül.

Telekom Veszprém - Vörös Dávid

Forrás: Telekom Veszprém/Vörös Dávid

Fotó: Vörös Dávid

A magyar férfi kézilabda-bajnokságban a csütörtöki Mol-Pick Szeged–Telekom Veszprém összecsapás biztosan más lesz, mint az elmúlt évtizedekben, a rangadó ugyanis nézők és hangulat nélkül már nem is akkora rangadó. A téli szezonban ráadásul mindkét együttest „megtizedelte” a koronavírus-járvány, különösen Juan Carlos Pastor együttesét, de még mindkét gárdának vannak hiányzói.

Szegedi oldalon a jobbátlövő Luka Stepancic és a balszélső Stefán Sigur­mannsson biztosan nem játszhat, de utóbbi poszttársa, a nemrégiben edzésbe álló Martin Stranovsky játéka sem biztos. A másik csapatban David Davis vezetőedző nem számíthat a súlyos sérülést szenvedő balátlövő-irányítója, Rasmus Lauge játékára, a balátlövő Ligetvári Patrik és a jobbátlövő Jahja Omar pedig pozitív koronavírusteszt miatt nem bevethető. A vendégeknek talán kicsit fontosabb ez a találkozó, ugyanis várhatóan csütörtökön lépnek pályára utoljára a december 28–29-i Bajnokok Ligája négyes döntő előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!