Kézilabda

2012.05.24. 14:13

Diákolimpiai bajnok a Jendrassik-Venesz

Veszprém - A Mezőtúron megrendezett V. korcsoportos fiú kézilabda-diákolimpia országos döntőt a Jendrassik-Venesz szakközépiskola alakulata nyerte meg.

B. Virág Rita

A diákolimpiai döntőn az ország legjobb nyolc fiú- és leánycsapata vett részt. A háromnapos megméretésen a fiúknál a megyét a Jendrassik-Venesz képviselte Salamon István testnevelő vezetésével.

A veszprémi társaság a csoportkörből magabiztosan lépett tovább, miután 46:19-re legyőzte az Ózdot, 43:20-ra a Ferencvárost és 35:27-re a Szegedet. Az elődöntőben a két kvartett első két helyezettje keresztjátékkal folytatta: itt a Gyöngyös sem úszta meg (43:18), majd a fináléban a Csurgóval szemben is kiválóan teljesítettek a fiatalok (37:28).

A győztes csapat tagjai: Borbély Ádám, Goór Kristóf, Horváth Dániel, Hrobár Dániel, Ligetvári Patrik, Márton Balázs, Pócz-Nagy Dániel, Rózsavölgyi Gergő, Stranigg János, Sztárai Péter, Szudár Csaba, Végh Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!