Kézilabda

2015.12.15. 08:32

Egy híján ötven gólt kapott a VBSK

Megyei körkép – A férfi kézilabda NB I/B-ben újabb csúfos vereséget szenvedett a Várpalotai Bányász SK alakulata, míg az MKB U23-as gárdája tartalékosan küzdött meg a Vecséssel.

B. Virág Rita

Várpalotai BSK-Budakalász

25:49 (14:24)

Várpalota, 300 néző. V.: Lábadi, Szakatics. Várpalotai Bányász SK: Nyári – Galamos 8, Seck 1, Soha 3, Szabó, Polgár 4, Németh. Csere: Ubornyák (kapus), Vékony 1, Mecseki 2, Daruság 3 (1), Puskás, Bognár, Leszkován 2, Pencz, Póczai 1. Edző: Cseh Ferenc.

Kiállítások: 4, ill. 6 perc.

Hétméteresek:4/1, ill. 2/2.

Az első negyedórában jól tartotta magát a Várpalota, aztán hét perc alatt hét gólt kapott, így már a félidő végére tetemes hátrányba került. A szünet után sem változott a játék képe, rengeteg hibával játszottak a hazaiak, így a vendégek könnyű gólokkal tovább növelték a különbséget. Végül már-már megalázó differencia alakult ki.

MKB U23-Vecsés

23:29 (11:15)

Veszprém, 60 néző. V.: Murvai-Buzogány, Szilvási. MKB Veszprém U23: Nagy B. - Molnár B. 4, Szita 4, Zana 2, Szeitl E. 1, Kreisz 2, Varjú 4. Csere: Gödör (kapus), Huber, Süle, Szakály 1, Dávid, Marton, Kristóf 5, Gö Edző: Éles József.

Kiállítások:  12, ill. 10 perc.

Hétméteresek: 2/2, ill. 3/2.

A tartalékos veszprémiek - Füzi, Tóth és Schmid is a nagy csapatban szerepelt SEHA-Liga mérkőzésen – támadásban balkezes lövő nélkül nehezen boldogult. Hiába védekezett ezúttal is erőn felül az Éles-legénység, elől sok volt a bizonytalanság, a pontatlanság és végül megérdemelten szerezte meg a két pontot a Vecsés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!