Kézilabda

2012.03.12. 16:45

Kézi BL-elődöntő lesz a Veszprém Arénában

Veszprém - A Veszprém Arénában fogadja a Győri Audi ETO KC a román Valcea csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján - jelentették be hétfőn hivatalosan.

Horváth Gábor

A Veszprém Arénában tartott sajtótájékoztatón Kelecsényi Ernő, a győri klub elnöke elmondta: a legfőbb céljuk az, hogy mind a nézőszámot, mind a miliőt tekintve megfelelő körülményeket teremtsenek az április 7-i találkozónak. - Szeretnénk, ha legalább kétszer annyi győri szurkolót tudnánk fogadni, mint saját sportcsarnokunkban - tette hozzá.

Porga Gyula, Veszprém polgármestere kijelentette: nagy öröm, hogy a város egy ilyen rangos sporteseménynek adhat otthont. - Mindent elkövetünk az európai színvonalú kiszolgálás érdekében. Remélem, nemcsak egy, hanem legalább két mérkőzésről van szó.

Kelecsényi Ernő megerősítette: amennyiben az együttes bejut a fináléba, hazai meccsén akkor is a Veszprém Arénában fogadja ellenfelét.

Az elődöntővel kapcsolatban kiderült, a jegyértékesítés kizárólag Győrben zajlik majd, a klub bérleteseit és a győri lakosokat előnyben részesítik, ha esetleg marad belépő, március 24-e után így tesznek a veszprémiekkel is.

A Győr-Valcea BL-elődöntő visszavágója április 7-én, szombaton 16 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!