Kézilabda

2009.04.17. 02:27

Marcaliban növelnék az előnyt kéziseink

Veszprém - A kézilabda NB I/B-ben a férfiaknál még mindig szünet van, a nők viszont folytatják a pontvadászatot.

B. Virág Rita

Marcali-Vp. Beton KC

A női kézilabda NB I/B-ben a tavasszal mindössze két vereséget számláló Marcali otthonába nyerni utazik a második helyezett Veszprém Beton KC.

- A tavasszal a Siófokról igazolt Tamás Kornéliával igencsak megerősödött ellenfelünk. Látszik is a szereplésén, hiszen mindössze két ve-reséget gyűjtött a tavaszi szezonban, Érden és Szekszárdon kapott ki - mondta Gyurka János, a Beton KC szakvezetője. 

- Oda kell rájuk figyelni, nem szabad félvállról venni az összecsapást, mert az a videózáson is kiderült, hullámzó a teljesítményük, de mínusz tízről pillanatok alatt képesek felzárkózni.

Jó hír, hogy a veszprémieknél a kiváló balátlövő, dr. Karsai Dóra újra harcra kész, s a remek kapus, Lengyel Edit is edzésbe állt már. Szabadfi Ági könnyített munkát végez. 

Sajnálatos viszont, hogy Vida Ingrid a múlt héten az egyik edzésen oldal- és keresztszalag-szakadást szenvedett. Rá az idény hátralévő részében már biztosan nem számíthat Gyurka edző.

- Mindenképpen szeretnénk nyerni a szombaton 17 órakor kezdődő derbin. Fontos lenne, hogy nyolc pontra növeljük az üldöző Szekszárddal szemben az elő-nyünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!