Kézilabda

2011.05.03. 11:18

Mayer Szabina Veszprémbe igazolt

A Győri Audi ETO KC-tól érkező beállóval egyéves szerződést kötött a Veszprém Barabás KC, az új szerzemény nyáron csatlakozik a csapathoz.

B. Virág Rita

- Egy fiatal, 24 éves, agilis játékost igazoltunk, aki tele van bizonyítási vággyal. Szüksége van a játéklehetőségre, amit nálunk meg fog kapni, és bízom benne, hogy ezáltal hasznára válik a csapatnak – mondta Gyurka János, a VBKC mestere.

Mayer Szabina már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott a Pekingi Olimpiára történő felkészülés során, kétszeres magyar bajnok (2006, 2009), kétszeres kupagyőztes (2006, 2009) és a Győri Audi ETO-val 2009-ben BL-döntőt is játszott.

Győrben két év eltelte után idén jár le a szerződése, amit közös megegyezéssel nem hosszabbítanak meg a klubbal. A Veszprém új igazolásának több kötődése is van a városhoz és a megyéhez. Pápán született, Farkasgyepűn lakik, a párja pedig veszprémi.

- Veszprémben nagyon jó csapat fog alakulni, bízom benne, hogy több játéklehetőséget fogok kapni, mint Győrben. Tisztában vagyok vele, hogy meg kell harcolnom a csapatba kerülésért, ugyanúgy kell dolgoznom, mint az összes többi játékosnak. Szeretnék visszakerülni a válogatottba is, ehhez szükség van arra, hogy bizonyítani tudjak. Két és fél évet padon ültem, onnan nehéz bekerülni a válogatottba. Beállóként inkább támadó vagyok, de az új csapatomban szeretném kivenni a részem a védekezésből is – mondta Mayer Szabina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!